Областният управител Катя Димитрова и зам.-областният управител Любомир Терзийски присъстваха на откриването на обновените съблекални на стадиона в гр. Бобов дол

Дата на публикуване: 10.05.2022
Последна актуализация: 10.05.2022

Областният управител Катя Димитрова и нейният заместник Любомир Терзийски присъстваха на официалното откриване на изцяло ремонтираните съблекални на градския стадион „Николай Кръстев-Шулц“ в Бобов дол. 

Отслужен бе водосвет за здраве и благоденствие. На официалното откриване, по покана на кмета на Бобов дол Елза Величкова, присъстваха още известният български футболист Емил Костадинов, Валентин Чакъров – началник на отдел „Първенства и турнири“ към БФС и Евгени Йорданов – председател на Областния съвет на БФС. 

Съблекалните към градския стадион в Бобов дол са обновени от Общината. Инвестицията е в размер на 20 000 лв. След официалното им откриване се проведе футболен турнир между учениците от двете средни училища в Бобов дол. 

Областният управител и зам.-областният управител присъстваха на откриването на обновените съблекални на стадиона в гр. Бобов дол